Het is weer tijd voor Minds in Media! 

Het jaarlijkse event van Adformatie dat volledig in het teken staat van het mediajaar 2022. Wat gebeurt er bij mediabedrijven, uitgevers, publishers, media-exploitanten en mediabureaus? En wat zijn de trends omtrent de inzet van media? Drie minds gaan hierover met jou en elkaar in gesprek. Tevens wordt het Adformatie Mediareport gepresenteerd en worden de winnaars van 2021 bekend gemaakt.

Woensdag 15 december 2021

16.30 - 17.30 uur

Live webinar vanuit Capital C Amsterdam 

 

Sprekers


Stefan Havik | Digital marketing, strategie, data activatie expert bij DPG Media

Stefan is onderdeel van het BeNe directieteam van DPG Media. Hij is verantwoordelijk voor digital revenue en data en is inmiddels ruim 15 jaar actief in digital marketing. Gestart met een eigen onderneming en via diverse (digital) marketing rollen werkte hij bij Sanoma voor het eerst aan de publisher kant. Voor zich bij DPG Media te voegen was Stefan actief aan de agency kant. Bij Dentsu Aegis Network in Londen is Stefan verantwoordelijk geweest voor de programmatic trading desk Amnet en voor het global data platform M1.

Susan van Geenen | Vice President Media bij VP Media Networks Benelux, The Walt Disney Company

Susan is Vice President Media bij The Walt Disney Company Benelux en sinds januari 2016 actief bij Screenforce en sinds oktober 2018 bij VCO.

Susan kwam bij The Walt Disney Company sinds de fusie met Fox Network Group (FNG). Hiervoor was ze werkzaam bij FNG, SBS, Feyenoord en Nike.

Als Vice President bij Media Networks is Susan verantwoordelijk voor het algemeen management van de Benelux Disney+, 
Media Sales and Media Networks.  

Onderdeel van het Media Networks-portfolio zijn alle entertainmentkanalen: Disney Channel, Disney XD, FOX, National Geographic, National Geographic Wild, Baby TV en 24Kitchen.

Marijn Poeschmann | Country Manager Benelux YouTube

Marijn Poeschmann is verantwoordelijk voor YouTube business, strategie en content partnerships in Nederland en België. Zij werkt met zowel digitale als traditionele content partijen en helpt hen YouTube in te zetten om een publiek en een business te bouwen - van NikkieTutorials tot de NPO en itv Global Studios. 

Marijn werkt sinds 2014 bij YouTube, daarvoor 3 jaar bij Google. Voor Google, heeft zij een carrière in Private Equity gehad. Ze heeft een Masters in Financiële Econometrie van de UvA.